Enfin Haarmode biedt drie kwaliteitsmerken in huidverzorging en make-up aan. Wij hebben een beperkte voorraad, en vragen slechtst de helft van de prijs.


Esthederm

"De verzorgingsproducten van Institut Esthederm voeden de huid en leren haar om zelf in te staan voor haar eigen schoonheid. De producten van Institut Esthederm respecteren een bio-ecologisch schoonheidscharter"
 

 

Make-Up Studio

"De visie van Make-Up Studio is om uw unieke persoonlijkheid te laten bloeien met behulp van professionele make-up. De make-up lijnen zijn meer dan alleen van hoge kwaliteit. Ze zijn ook geoptimaliseerd om te mixen en om mee te experimenteren, dankzij een grote keuze uit texturen en kleuren, om op die manier unieke effecten te bereiken"
 

 

Dr. Murad

"Bij Murad wordt geloofd dat jeugdigheid niet alleen een reflectie is van hoe u zich voelt, maar ook van hoe u eruit ziet en hoe u leeft, want ieder aspect van uw leven is onderling verbonden, net als iedere cel in uw lichaam. Daarom is alles van Murad ontworpen om deze jeugdigheid te activeren door middel van hydratatie op cellulair niveau. Want een verbonden leven is een mooi leven." 
 
| Meer